Prin traditia formata din vremuri indepartate mancarurile din carne sunt practic nelipsite in lista bucatelor pe care le consumam la mesele de zi cu zi sau de sarbatoare Ele au un rol esential in alimentatia noastraCarnea este unul dinte cele mai importante produse alimentare in primul rand datorita proteinelor pe care le contine si care sunt asimilate de organismul umanAcest retetar contine 120 de retete din carne de la aperitive salate supe si ciorbe la mancaruri la

Mancaruri din carne

de Colectiv redactional

25.2 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cod produs: 0000235423

Editura: Roossa Books

Data aparitie: 2013

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-5-91926-224-2

Numar de pagini: 120

Disponibilitate: In stoc

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Prin traditia formata din vremuri indepartate, mancarurile din carne sunt practic nelipsite in lista bucatelor pe care le consumam la mesele de zi cu zi sau de sarbatoare. Ele au un rol esential in alimentatia noastra.Carnea este unul dinte cele mai importante produse alimentare, in primul rand datorita proteinelor pe care le contine si care sunt asimilate de organismul uman.

Acest retetar contine 120 de retete din carne, de la aperitive, salate, supe si ciorbe, la mancaruri la cuptor. Are un format foarte atragator, este in stilul calendarelor cu suport, la fiecare reteta avem aranjamentul in farfurie, ingredientele pe gramaj, care se gasesc cu usurinta in toate pietele si hypermarketurile.


Data aparitie 2013
Editie Editia a II a
ISBN 978-5-91926-224-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 120
Tip coperta Cartonat
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 120

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll