Târgul primăverii la CLB. Reduceri cuprinse între 10-20% la sute de cărți, pe clb.ro și în rețeaua de librării

targ

Cauți un cadou intersant, pentru cineva drag sau pentru tine, care să stârnească curiozitate, bucurie, emoție, să fie ceva nou și să nu coste o avere? Ce ai zice de o carte, două, poate trei? Pentru Târgul Primăverii, am selectat sute de cărti la care îți oferim reducere cuprinsă între 10-20%. Orice preferință ai avea în materie de lectură, de la literatura clasică la SF, fantasy, triller, mister, dragoste, aventuri, spiritualitate, poezie sau dezvoltare personală, găsești la târgul Primăverii cu pret redus. Ți-am pregătit o listă interesantă, lasa-te inspirat și alege un cadou care nu dă niciodată greș, o carte!

Povești de dragoste care te țin cu sufletul la gură.

Dacă și tu ești fanul serialului fenomen Bridgerton și nu mai ai răbdare sa afli povestea de dragoste a nabădăioasei Eloise, a fermecătorului Colin sau poate a Francescăi, intră și vezi toată colecția Bridgerton creată de Julia Quinn. O altă serie electrizantă este cea creată de Lucinda Riley, Cele șapte surori, o saga de familie, modernă si captivantă, o încântare pentru iubitorii de povești romantice. Secrete și alegeri devastatoare pe fundalul uneia dintre cele mai întunecate perioade ale istoriei, asta promite Ella Carey în Castelul de langa lac.

Secrete &537;i alegeri devastatoare pe fundalul uneia dintre cele mai întunecate perioade ale istoriei1939 BerlinMax Albrecht este tân&259;rul &537;i chipe&537;ul mo&537;tenitor al unui superb castel aflat pe malul unui lac unde a petrecut o copil&259;rie fericit&259;Pe m&259;sur&259; ce se apropie r&259;zboiul p&259;rin&539;ii s&259;i îi spun c&259; trebuie s&259; se al&259;ture

Povești fascinante din culisele unei lumi exclusiviste.

Viața fabuloasă a unor personalități care au marcat istoria modei, precum Chanel sau Dior, povesti fascinante despre crearea unor Parfumuri de legenda sau a unor Bijuterii de legenda sunt doar câteva dintre titlurile și poveștile captivante pe care le-am ales de la Editura Baroque Books & Arts.

Povești care te rup de cotidian.  

Ce poate fi mai deconectant decât un triller bun, o poveste fantasy sau un SF fascinant? Cu cărtile lui Stephen King nu vei da greș niciodată. Apreciat drept un adevarat maestru al genului horror, King te va introduce într-o lume terifiantă, în care suspansul crește de la o pagină la alta și nu vei mai putea lasă cartea din mână. Printre cele mai noi povești semnate de King este Cujo, povestea transformării unui Saint-Bernard într-un monstru nimicitor, Un basm sau Un strop de sange.

Povești pentru dezvoltare personală și spirituală.

Dacă te pasionează lecturile din sfera spiritualității, ezoterismului, a sănătății mintale sau din teologie și filosofie, găsești cu siguranță un titlu interesant la Editura Herald. Pe taramul fantomelor infometate sau Minti imprastiate – originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie sunt două dintre cele mai bine vândute cărți semnte de cunoscutul medic canadian, unui dintre cei mai citiți autori de dezvoltare personală, Gabor Mate.

Povesti despre momente cheie din istoria recentă și moștenirea lor dramatică.

Holocaustul nu va fi uitat și iertat niciodată. Despre această pată neagră pe istoria omenirii s-au scris sute de cărți, poate chiar mii, însa niciuna nu are cum să redea cu adevărat teribila dramă traită de evreii deportați. Oricât de cumplita ar fi, pentru a nu fi repetată, istoria trebuie cunoscută! Cuptoarele mortii scrisă de Olga Lengyel, o supraviețuitoare a crimelor de la Auschwitz-Birkenau, este o carte cutremurătoare care trebuie citită. Nebunia nucleara. O istorie a crizei rachetelor din Cuba dezvăluie un al moment terfiant prin care a trecut omenirea, o veritabilă partidă de șah între SUA și URSS în care piesele au fost rachetele, bombardierele și submarinele nucleare.

Hai și tu pe clb.ro și profită de reducerile primăverii!

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *