Retete istorice din bucataria satului
de Norica Barzotescu
16.99 Lei (TVA inclus)
Acest produs se poate ridica doar din librarii.
Acest produs se poate ridica doar din librarii.
Cod produs: 0000190244
Editura: Camara Satencei
Data aparitie: 2019
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-94793-1-5
Numar de pagini: 80
Disponibilitate: In stoc
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Toacă bine jumătate oca de jumări reci şi le frământă cu jumătate oca făină, puind în aluat 2 gălbenuşuri de ou, 3 linguri de smântână, 2 linguri de vin şi vreo 30 gr. de drojdii bătute în lapte călduţ.
După ce vei fi frământat bine aluatul, îl întinzi pe cât se poate de subţire, apoi îl împături din nou, îl mai frămânţi şi iar îl întinzi. Astfel de 3 ori.
Intinzându-l de a patra oară, ca să fie o pătura de 1/2 deget de groasă scoţi din el cu un pahar, ca la crafne, turtişoarele, le pui pe tavă, le mai laşi să stea ca să mai dospească şi după ce sunt dospite le carezi cu ascuţişul cuţitului, le ungi cu ou şi le pui să se coacă. Tot astfel se pot găti şi fără drojdii...
Data aparitie | 2019 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-94793-1-5 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 80 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Norica Barzotescu |
Numar pagini | 80 |
Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.