10 idei de cadouri de Paște pentru cei dragi

cadouri Paste

Paștele este o sărbătoare îndrăgită de cei mari și mici deopotrivă deoarece are o însemnătate culturală și religioasă puternică, oferind totodată tuturor membrilor din familie un prilej deosebit prin care pot petrece împreună o zi frumoasă de primăvară! 

Alături de o masă festivă mult așteptată, sărbătoarea Paștelui este un moment excelent pentru o plimbare în parc sau chiar pentru un joc de societate la tine în locuință. Mai mult, este un moment deosebit în care poți oferi cadouri minunate! 

Dacă ești în căutarea unor daruri inedite pentru cei dragi, fie ei adulți sau copii, atunci descoperă cadourile speciale pentru familia și prietenii tăi!

Coș de Paște

Free photo still life with easter cake and colored eggs

Un cadou întotdeauna practic, dar cu un aspect plăcut și, bineînțeles, apetisant, este întocmai coșul de Paște pe care-l poți cumpăra direct de la magazin cu diferite deserturi și băuturi sau îl poți crea chiar tu! Majoritatea seturilor conțin cozonac sau prăjitură Panettone, o cutie cu bomboane, jeleuri, suc, vin roșu, cafea sau ceai și cutia sau ambalajul cadoului. Dacă vrei să creezi un coș special pentru toată familia, atunci ține cont de preferințele fiecărui membru!

Statuete și figurine pentru birou sau perete

Free photo beautiful roman figure carving

Un cadou perfect pentru persoanele dragi este o decorațiune pentru locuință, precum un ceas de perete, o vază de flori, o husă de canapea sau, de ce nu, statuete Polystone cu forme deosebite ce pot fi așezate atât pe birou sau etajere, cât și pe perete. Vei găsi astfel de decorațiuni interioare sub diferite forme: mască venețiană, statuetă Rodin Gânditorul, mâini care se roagă, statuetă Salvador Dali etc. Cu siguranță, vei găsi modelul perfect pentru persoana norocoasă!

Jocuri de societate

Free photo the company of young people playing board game

Jocurile de societate sau boardgames pot fi cadouri excelente de oferit la masa festivă de Paște deoarece le poți folosi alături de cei dragi chiar în aceeași zi! Printre cele mai îndrăgite jocuri pentru o astfel de ocazie se numără: Dixit, Capcana, Metaphora, Monopoly, Story Cubes, Muza etc. Indiferent că dai în dar jocul de societate părinților, rudelor sau copiilor, ține cont de preferințele acestora și, bineînțeles, de vârsta lor!

Genți practice și atrăgătoare

Free photo wome's bags close up

Gențile de damă și cele bărbătești, rucsacurile pentru copii, valiza sau trollerul pentru vacanțele mult așteptate sau borseta micuță și încăpătoare sunt doar câteva dintre variantele ce pot fi oferite cadou de Paște. Un astfel de accesoriu poate fi folosit pentru activitățile de zi cu zi, cât și pentru sejururi. 

Nu mai sta pe gânduri și surprinde-i pe cei dragi cu genți de la Lamonza, SANTORO, Disney, Pepe Jeans London, Safta, Ella Icon și multe alte branduri ce oferă articole de calitate, atractive și practice!

Cărți

Free photo box standing on bile of books

Indiferent de sărbătoare, cărțile sunt un cadou excelent de oferit. Ai la dispoziție cărți beletristice, științifice, pentru copii, de dezvoltare personală etc., pentru cei mici și mari, așa că ai de unde alege cele mai bune titluri! Pentru o persoană pasionată de curățenie, ordine, atmosferă plăcută și confort în locuință, găsești cărțile potrivite în categoriile de hobby practic și divertisment; pentru cei pasionați de gastronomie, nu vei da greș cu o carte de bucate, iar pentru copii te poți orienta către volumele cu povestioare, cărți de colorat sau chiar manuale școlare

Cosmetice

Free photo modern beauty products in recipients arrangement

Un alt cadou pe care-l poți oferi tuturor celor dragi și chiar să-l personalizezi este un set de cosmetice pentru îngrijirea și înfrumusețarea chipului și a pielii. Creează un set de damă cu gel de duș, loțiune de corp, produse pentru păr, săpun, cremă de mâini și „machiaje“. Pentru bărbați, poți opta pentru: aftershave, săpun lichid, gel de duș. Indiferent de produsele alese, poți pune în pachet și o pungă cu flori și plante uscate (potpourri) pentru decor.

Bijuterii și cutii pentru podoabe

Free photo wedding accessories of bride earrings on the flower orchid

Vrei să-i faci un cadou deosebit fiicei tale, mamei, iubitei sau altor persoane de gen feminin? Nimic mai ușor! Alege un set de colier și cercei, inele sau brățări și pune-le pe toate acestea într-o cutie de bijuterii practică și deosebită! Vei găsi cu siguranță modelele favorite de bijuterii pentru persoana norocoasă! De pildă, alege medalioanele cu zodiac, soare, lună sau stele pentru cineva care adoră astrologia, sau un pandantiv cu pisicuță ori alt animal pentru cineva care are un companion patruped acasă.

Lumânări parfumate

Free photo cozy still life with different candles in bed

Adu un strop de primăvară, de miresme parfumate și, de ce nu, chiar spiritul Paștelui într-un singur cadou datorită lumânărilor parfumate. Acestea sunt irezistibile indiferent de ocazie și creează întotdeauna un ambient primitor. Există mai multe tipuri de lumânări, cât și suporturi diferite, alături de bețișoarele și pungulițele aromate, așa că ține cont de toate acestea când alegi darul perfect!

Umbrelă

Free photo woman in rain boots standing next to colorful umbrella

Chiar dacă nu este primul articol de oferit cadou care-ți vine în minte, o umbrelă este deosebit de practică în sezonul primăverii și cel al toamnei, când ploile apar neanunțate. Alege o umbrelă de dimensiuni reduse care poate fi transportată cu ușurință în genți. Vei găsi modele într-o paletă cromatică vastă, cât și cu imprimeuri pentru toate gusturile și vârstele.

Articole pentru sport și aer liber

Tennis equipment on the tennis field

Temperatura devine din ce în ce mai plăcută, așa că este timpul să petreci serile și weekendurile de primăvară și vară în compania celor dragi chiar în parcul vostru favorit! Pregătește-te pentru momente de distracție și mișcare! Oferă-le celor dragi un set de tenis de masă, minge de fotbal, rugby, baschet, handbal, palete de badminton, skatebord etc.

Un buchet de flori tematic cu lalele, zambile și lăcrămioare, o cutie de praline delicioase, o eșarfă, decorațiuni pentru locuință sau alte articole sunt alte idei de daruri pentru sărbătorirea Paștelui! Petrece o zi perfectă de primăvară alături de persoanele dragi ție!

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *