Fiind îns&259;&351;i esen&355;a g&259;titului repede &351;i simplu mânc&259;rurile de baz&259;prezentate aici economisesc timp &351;i vase de sp&259;lat în acela&351;i timpoferindu-v&259; pl&259;cerea unor arome &351;i gusturi complexe Ideale pentru unnum&259;r mai mare de comeseni fripturile în&259;bu&351;ite tocanele &351;i gula&351;urilepe care vi le propunem pot fi preparate din timp &351;i eventual congelatebr

Retete pt. feluri principale

de Flametree

16.99 Lei (TVA inclus)
Acest produs se poate ridica doar din librarii.

Cod produs: C_9700

Editura: Rao Distributie

Data aparitie: 2006

Editie: Editia II

ISBN: 973-717-056-3

Numar de pagini: 48

Disponibilitate: In stoc

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Fiind însăşi esenţa gătitului repede şi simplu, mâncărurile de bază
prezentate aici economisesc timp şi vase de spălat, în acelaşi timp
oferindu-vă plăcerea unor arome şi gusturi complexe. Ideale pentru un
număr mai mare de comeseni, fripturile înăbuşite, tocanele şi gulaşurile
pe care vi le propunem pot fi preparate din timp şi eventual congelate.
Veţi descoperi în lucrarea de faţă reţete pentru toate gusturile şi
dietele. Pentru o masă tradiţională alegeţi miel Lancashire, iar dacă
vreţi să vă impresionaţi familia oferiţi-le o friptură de porc în stil
spaniol. Utilul ghid al ierburilor aromatice şi al mirodeniilor, pe care
vi-l oferim în introducerea lucrării de faţă, este o încurajare atât
pentru novici, cât şi pentru cei "cu vechime" într-ale bucătăriei să
experimenteze mâncăruri aromate şi gustoase. În plus, ca de obicei,
beneficiaţi de sprijinul ilustraţiilor şi de cel al sfaturilor oferite
de specialiştii noştri bucătari.


Data aparitie 2006
Editie Editia II
ISBN 973-717-056-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 48
Tip coperta Necartonat
Autor

Flametree

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll