
Retete de Paste reinterpretate
de Dan Silviu Boerescu
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.
Cod produs: 0000155938
Editura: Integral Development RDMC
Data aparitie: 2017
Editie: Editia I
ISBN: 978-973-8209-50-3
Numar de pagini: 152
Disponibilitate: In stoc

Livrare detalii

14 de zile drept de retur. detalii
Una dintre cele două mari Sărbători Creștine prăznuite de români ne aduce dintotdeauna pe mese o abundență de specialități. Totuși, același drob, același cozonac, aceeași pască, același stufat de miel, aceleași costițe la cuptor sau pe grătar, aceleași ouă roșii?!? Am găsit soluțiile pentru a aduce ceva nou fără a pierde nimic din semnificațiile spirituale ale acestor rețete de suflet.
Bucătărescu vă recomandă, pe lângă reperele binecunoscute, obligatorii pentru tradiția culinară românească, cozonacii din 50 de ouă ai bunicii lui Păstorel, pasca fără aluat sau cea cu ciocolată ori cu ananas, ouă umplute cu avocado și caș afumat, desertul cu fructe uscate mâncat de Iisus și cei 12 Apostoli la Cina cea de Taină, sufleul de miel cu cartofi, rotocoalele de ied la proțap, berbecul cu sardele, „epigramele” de miel, colomba pascală, pulpa de miel la cuptor cu peltea de zarzăre, cotletele de miel în stil thailandez, mielul gătit grecește la jar, tocănița turcească în ulcior de lut, costițele de miel alintate cu ciocolată sau tortul Hennessy.
Data aparitie | 2017 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-973-8209-50-3 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 152 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Dan Silviu Boerescu |
Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.