Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul
de Richard Beliveau si Denis Gingras
77 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.
Cod produs: 0000059477
Editura: Xposed Media
Data aparitie: 2011
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-92477-4-7
Numar de pagini: 267
Disponibilitate: In stoc
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Proprietatile anticancer ale alimentelor sunt stiri de prima pagina. Studiile intreprinse in prezent demonstreaza cum elemente din compozitia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de aparitie a cancerului si stopeaza dezvoltarea acestuia (in cazul in care a aparut deja). Cu toate acestea, informatiile transmise prin mass-media sunt confuze si adesea greu de inteles. Ce ar trebui sa consumam mai exact si in ce combinatii? Oare toate alimentele anticancer au acelasi efect? Combat ele orice tip de cancer?
In cartea Alimente care combat cancerul, celebrul biochimist Richard Beliveau si cercetatorul Denis Gingras descriu proprietati active ale alimentelor care combat cancerul si modul in care acestea actioneaza pentru a proteja organismul. De exemplu o dieta diversificata ce include anumite fructe, legume si bauturi, precum ceaiul verde si mustul, permite absorbtia zilnica a unei cantitati terapeutice de compusi fitochimici anticancer. Cunoscand procesele stiintifice din spatele acestor beneficii terapeutice, intelegem nu doar motivul pentru care este atat de important sa includa aceste alimente in dieta, ci si cat de usor este.
Data aparitie | 2011 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-92477-4-7 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 267 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Richard Beliveau si Denis Gingras |
Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.