Lucrarea contine fise de antrenament si autoevaluari cu ajutorul carora elevii vor putea de multe ori singuri sa-si reaminteasca si sa-si fixeze notiunile de baza asimilate pe parcursul clasei a IV-a la disciplinele Limba si literatura romana Geografie IstorieIn paginile ei se regasesc texte literare narative si texte descriptive informatii transdisciplinare transpuse in diverse exercitii bogate si atractive jocuri si activitati individuale sau in perechi care asigura

Recapitulare si evaluare. Limba romana+geografie+istorie clasa a IV a

de Bianca Bucurenciu

Cod produs: 0000210437

Editura: Aramis Print

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-009-324-4

Numar de pagini: 128

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea contine fise de antrenament si autoevaluari cu ajutorul carora elevii vor putea, de multe ori singuri, sa-si reaminteasca si sa-si fixeze notiunile de baza asimilate, pe parcursul clasei a IV-a, la disciplinele Limba si literatura romana, Geografie, Istorie.
In paginile ei se regasesc: texte literare narative si texte descriptive, informatii transdisciplinare transpuse in diverse exercitii, bogate si atractive, jocuri si activitati individuale sau in perechi, care asigura dezvoltarea gandirii, imaginatiei creative a copiilor, dar si a trairilor afective pozitive.
Sarcinile de lucru sunt astfel concepute incat sa poata fi parcurse de catre elevi, atat sub indrumarea profesorului, cat si individual, pentru consolidarea, recapitularea si evaluarea materiei. Fisele de autoevaluare sunt insotite de raspunsuri si sugestii de rezolvare, fiind utile inclusiv parintilor care doresc sa-si sprijine copiii in procesul de invatare.
Caietul poate fi utilizat pe parcursul intregului an scolar, sau la finele acestuia, in perioada de recapitulari finale.
Scopul acestei lucrari este acela de a le facilita elevilor demersurile de invatare in contextul invatamantului de tip hibrid sau online.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-009-324-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 128
Autor

Bianca Bucurenciu

Numar pagini 128
Scroll