Aceasta Carte si toata viata mea profesionala cu tot ce am construit nu ar fi fost posibile fara familia mea o mare familie Din pacate 3 dintre ai mei ne privesc din Ceruri Dumnezeu sa ii odihneasca Victoriile mele ca sa pot scrie aceasta Carte nu ar fi fost posibile fara echipele de ziaristi realizatori de emisiuni producatori tehnicieni redutabili caractere puternice Fara milioanele de romani care m-au urmarit aproape 25 de ani NASUL nu ar fi

Radu Moraru, presedinte. Politicienii si-au gasit nasul

de Pâlsu, Mihai; Moraru, Radu

Cod produs: 0000195130

ISBN: 978-606-94848-0-7

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Aceasta Carte si toata viata mea profesionala, cu tot ce am construit, nu ar fi fost posibile fara familia mea, o mare familie! Din pacate, 3 dintre ai mei ne privesc din Ceruri! Dumnezeu sa ii odihneasca! 
Victoriile mele, ca sa pot scrie aceasta Carte, nu ar fi fost posibile fara echipele de ziaristi, realizatori de emisiuni, producatori, tehnicieni redutabili, caractere puternice! 
Fara milioanele de romani, care m-au urmarit aproape 25 de ani, NASUL nu ar fi existat! 
Fara sutele de visatori din 2012, primii Actionari NASUL TV S.A., Televiziunea Libera nu s-ar fi nascut! 
Fara sfaturile celor mai buni Prieteni, Sergiu, Gica, Titi, Catalin, Andrei, Horatiu si Toni, as fi fost extrem de vulnerabil sau chiar un perdant! 
Nu apucam sa scriu aceasta Carte daca Partenerii si Colaboratorii nostri nu ar fi inteles lupta mea pentru Televiziunea Libera si pentru Romania! Nelu, Daniel, Constantin, Faustino si Luciano! Si toate societatile comerciale, mari sau mici, care si-au facut reclama la NASUL TV. 


ISBN 978-606-94848-0-7
Autor

Pâlsu, Mihai; Moraru, Radu

Scroll