Rochie copii Gorjuss Sitting Pretty este alegerea perfecta pentru o zi de vara torida Micuta ta va fi in pas cu moda prin aceste creatii speciale din lumea Gorjuss Alege si tu materiale de cea mai buna calitate pentru o mica fashionista Aceasta rochie copii Gorjuss Sitting Pretty este alegerea ei preferata pentru acest sezon de vara Micuta ta va adora aceasta rochita eleganta Rochita Gorjuss Sitting Pretty este realizata din 100  bumbac pentru

Gorjuss Rochie turquoise BBC mas 6-Sitting Pretty GOR3212-6

Cod produs: 0000189161

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rochie copii Gorjuss Sitting Pretty este alegerea perfecta pentru o zi de vara torida. Micuta ta va fi in pas cu moda prin aceste creatii speciale din lumea Gorjuss. Alege si tu materiale de cea mai buna calitate pentru o mica fashionista. 

Aceasta rochie copii Gorjuss Sitting Pretty este alegerea ei preferata pentru acest sezon de vara. Micuta ta va adora aceasta rochita eleganta. Rochita Gorjuss Sitting Pretty este realizata din 100 % bumbac pentru a-ti proteja copilul de zilele calduroase. 

Rochita pentru copii Gorjuss Sitting Pretty este creata in nuante pale, speciale de bleu. Rochita este usor larguta, foarte lejera. Partea de sus a rochitei este tip tricou, cu un guler si manecute usor incretite, pe elastic. Pe partea de jos a rochitei regasim si un desen foarte dragut cu micuta Sitting Pretty. Miciile detalii precum o fundita atasata in dungi albe si negre, eticheta colorata si delicata la marginea rochitei cu Santoro London si logo-ul Santoro de pe spatele rochitei, sunt detaliile care scot in evidenta acest produs. 

Rochita copii Gorjuss Sitting Pretty poate fi un cadou ideal pentru orice fetita! Fie ca este un cadou pentru o aniversare sau pentru o onomastica, micuta sarbatorita va adora aceasta rochita. Rochita poate fi purtata in oras sau la orice iesire pe timpul verii. Prin aceasta tinuta micuta ta va fi remarcata fiind in pas cu moda! 

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll