Moș Crăciun vine cu Top 10 idei de cadouri

Cadouri Mos Craciun

Ho, ho, ho!….cel mai așteptat sezon al anului în materie de cadouri este aici, iar cei mici și mari deopotrivă sunt nerăbdători să vadă ce de ascunde în tolba lui Moș Crăciun în acest an. Cu siguranță ea este plină ochi, cu daruri gata să fie împărțite tuturor. Dacă nerăbdarea îți dă și ție târcoale sau vrei să-i dai o mână de ajutor Moșului în pregătirile sale, venim mai jos cu o serie de propuneri de cadouri numai bune de pus sub brad, potrivite atât pentru copii, cât și pentru părinți sau bunici.

Iată un Top 10 al celor mai atractive idei cu care Moș Crăciun îi va surprinde și bucura la momentul potrivit pe cei nerăbdători să îl întâlnească. 

Jucării interactive pentru cei mici

Jocurile de orice fel reprezintă cele mai mari bucurii pe care Moș Crăciun le poate face copiilor. Cadourile de Crăciun pentru copii trebuie alese însă în funcție de vârsta și preocupările celor mici. 

Jucăriile interactive, care scot semnale luminoase sau sonore, sunt excelente modalități prin care copiii pot descoperi mai multe despre natură și lumea înconjurătoare. Cu ajutorul unor cartonașe sau figurine colorate, sub formă de animale, ei pot afla mai multe despre numere, culori, anotimpuri și tot ceea ce este în jur. Astfel de jocuri și activități precum și cele de construcție, modelare cu nisip sau plastilină, circuite sau alte activități îi determină pe cei mici să-și ocupe timpul în mod plăcut și să se implice cu totul în ceea ce fac, fiind utile și necesare pentru dezvoltarea lor cognitivă și motorie. 

Joc Pianina muzicală

Si tot pentru prichindeii dornici de activitate, curiosi din fire si mari amatori de gadgeturi, puteti opta pentru o serie de tablete interactive, cu jocuri, cantece, povesti si suntete de animale, create special pentru ei.

Tableta educativa bilingva romanaenglezaTableta cu ecran tactil ecranul tabletei are senzori tactili astfel ca poti sa apesi pe orice buton iar tableta iti va spune litera cifra sau cuvantul corespunzatorPerfecta pentru micii invatacei tableta are si un joc interactiv in cadrul caruia jucatorul trebuie sa identifice imaginea reprezentativa pentru o serie de cuvintesi sa ofere raspunsul cu un simplu clickUsoara si simplu de luat peste totProdusul
  1. Tableta Interactiva bilingva Patrula Catelusilor

Jocuri de societate pentru toți cei ai casei

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai potrivită pentru ca toți cei ai casei să petreacă timpul împreună în modul cel mai plăcut și instructiv. De la mic la mare, cu copii, părinți și bunici, cu toții pot practica jocuri de societate precum Remy sau Scrabble. Acestea îi ajută pe cei mici să învețe mai multe despre litere și cum să alcătuiască diverse cuvinte, dar sunt și excelente modalități prin care cei mici să-și dezvolte abilitățile sociale, răbdarea, empatia și rezolvarea de probleme.

Joc de societate Turistico

Cărți pentru cei mici sau mari

Pentru copiii de orice vârstă, dar și pentru cei mari, o carte reprezintă un cadou fără vârstă, dar mereu cu un parfum și o semnificație aparte. Pentru cei mici poți opta pentru cărți de colorat sau cu abțibilduri, pe care le vor adora odată ce se familiarizează cu ele, iar pentru un domn sau o domnișoară o carte de beletristică sau de dezvoltare personală reprezintă oricând un cadou inspirat. Din categoria de Bibliografii, jurnale și memorialistică poți alege, în schimb, un volum potrivit pentru cei mai în vârstă din familia ta, fie că este vorba despre tatăl sau bunicul tău. 

Preda. Adevărul ca o pradă

Articole decorative cu motive de Crăciun

În perioada Sărbătorilor de iarnă, casa nu este doar curată și primenită, ci și decorată cu cele mai interesante și originale accesorii. În ofertele de pe site-ul CLB vei găsi și câteva idei potrivite pentru decorarea casei cu ornamente și decorațiuni de Crăciun. Vei descoperi, astfel, brăduți, felinare, omuleți de zăpadă sau reni simpatici din lemn, și poți oferi unei persoane dragi și o cană decorată cu astfel de motive specifice.  

Decorațiune de Crăciun din lemn

Obiecte decorative pentru casă

Tot acum, este momentul potrivit pentru a oferi un dar mai prețios persoanelor speciale din viața ta. Cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, poți opta pentru un obiect sau o decorațiune cadou mai elegantă și exclusivistă, care să marcheze această etapă importantă din an. Ce spui de un set pentru ceai cu cană și suport, sau o statuetă decorativă pentru casă?

Bijuterii de damă

Cum poți face Sărbătorile mai frumoase pentru o doamnă sau domnișoară decât alegând un set elegant de bijuterii? Oferă în dar prietenei sau iubitei tale un colier, o brățară elegantă sau un set de cercei, pentru a-i înfrumuseța și mai mult această perioadă specială din an. În plus, o cutie pentru bijuterii o va ajuta să-și păstreze în siguranță toate obiectele prețioase de acest fel.

Obiecte de ceramică sau porțelan

Obiectele decorative din sticlă, ceramică sau porțelan își pot găsi, și ele, locul într-un Top al celor mai inspirate cadouri de Crăciun. Astfel de daruri rafinate sunt ideale pentru a fi oferite iubitei, mamei sau bunicii în asemenea momente speciale din an.

Cana Carmani cu decor Klimt

Articole de marochinărie pentru bărbați, femei sau copii

Indiferent dacă Moșul este în căutare de cadouri pentru copii, femei sau bărbați, articolele de marochinărie își pot găsi locul oricând într-un top al cadourilor perfecte pentru Crăciun. O geantă de mână de damă este un accesoriu chic și extrem de elegant oricând pentru o doamnă sau o domnișoară, pe care o va putea purta cu plăcere în orice moment al zilei.

Geantă de mână Van Gogh

Accesorii pentru bărbați

În categoria de genți pentru bărbați vei găsi și borsete sau alte articole și accesorii practice. Dacă îți dorești un dar pentru iubitul tău, oferă-i un portofel din piele, util,  elegant și încăpător, și îl vei încânta cu siguranță. 

Gadgeturi sau accesorii pentru laptop

Deoarece bărbații adoră în general obiectele și cadourile cât mai practice, o geantă pentru laptop se poate dovedi, și ea, un dar ideal. Alte idei utile, cu care Moș Crăciun nu da greș nicicând, sunt gadgeturile de orice fel, fie că este vorba de căști, huse, baterii externe sau alte accesorii pentru telefon ori aparatul foto. 

Moș Crăciun își va găsi cu siguranță inspirația în lista de cadouri de mai sus, și va ști cum să le aleagă pe cele potrivite pentru fiecare. Vino și tu în ajutorul său și optează pentru darurile preferate pentru copiii, părinții sau bunicii tăi, dintre propunerile de mai sus!

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *