Recomandări de la cititori

Ne place să ne ținem cititorii aproape, să fim în permanență în contact cu ei, indiferent de ocazie sau de canal de comunicare, și să-i răsplătim pentru fidelitate cu promoții și concursuri care să le facă plăcere. Și ne bucurăm mult atunci cand primim feedback, când ne scrieți și ne recomandați cărțile cumpărate sau câștigate de la noi.

Iata cateva dintre aceste recomandări, carți pe care le găsiți pe site-ul nostru, dar și în întreg lanțul de librării.

 Străinul de lângă mine [Irina Binder]

 „Îi iubesc stilul sincer, natural și aproape de inima cititorilor. Nu cred că există persoană care să fi citit cartea ei (sau oricare dintre cărțile ei) și să nu fi rezonat cu vreun personaj. Lecțiile de viață, citatele inspiraționale pe care le furnizează, sunt atât de adevărate și de ancorate în realitatea de zi cu zi. A fost o plăcere să citesc cartea! Am parcurs-o rapid, cu sufletul la gură, plină de sentimente. O recomand tuturor celor care adoră stilul Ironei Binder, cărora le plac cărțile de dragoste și lecții de viață.”

Recomadare primită de la Andreea Beciu.

 Barbatul care n-a mai sunat [Rosie Walsh]

  „Sarah și Eddie, doi oameni normali se întâlnesc într-o zi de vară pe o pajiște și încep o conversație despre o oaie rătăcită. Poate fi poveste a mea și a ta, a celor care întâlnesc dragostea fără să fie deloc pregătiți.

Când ai curajul să îți deschizi inima în fața unui străin și te îndrăgostești nebunește, pur și simplu nu poți să renunți la tot fără să afli de ce zeii ți-au închis porțile paradisului. Când Sarah, după 6 zile perfecte în brațele noului iubit, gustă din cupa fericirii împărtășite, nu poate accepta de ce trebuie să renunțe la tot fără să aibă un răspuns. Zile și nopti de căutări, orgoliul făcut praf la vârsta de 37 de ani, viața dată peste cap pentru bărbatul care îi dă vieții ei culoare.

Trecutul îi fură încet, încet dreptul la fericire și Eddie pare o nălucă. Eddie, barbatul care o face să se simtă plină de viață, dispare și găsirea lui pare o cursa infernală a sentimentelor. Când adevărul iese la iveală, simți cum poti să pierzi fericirea, asemenea nisipului care îți alunecă printre degete vara pe plajă. Ești dispusă să îți trădezi principiile de-o viață pentru fericire? Doar Sarah și Eddie îți spun povestea. Tu ce ai face în locul lor?”

Recomadare primită de la Adina Albei

Zuleiha deschide ochii [Guzel Iahina]

 „Dacă te afli printre cei care iubesc literatură rusă, care au devorat operele lui Tolstoi, Dostoievski, Turgheniev sau Gogol, vei fi încântat să faci cunoștință cu Guzel Iahina, o tanără autoare care promite să le calce pe urme.

Zuleiha deschide ochii este un elogiu adus femeii care, aflată în fața unui destin cumplit, luptă cu încrâncenare pentru supraviețuire, descoperindu-și forțe interioare nebănuite.

Zuleiha, o tânără gravidă dintr-un sat de tătari, maritată cu un bărbat bătrân și terorizată permanent de soacră, își trăiește viața cu supunere și resemnare până când uciderea soțului de către un ofițer din Armata Roșie o aruncă într-o luptă uluitoare pentru supraviețuire. Mergând pe firul vieâii acestei tinere, de la momentul deportării și până la supraviețuirea în colonia de muncă din cumplita taiga siberiană, autoarea reușește să creeze o poveste de un realism uluitor.

Romanul, extrem de ofertant prin temele abordate, emoționează și prin puterea de sacrificiu a eroinei, hotărâtă să plătească orice preț pentru supraviețuirea copilului său. Pentru binele fiului sau, Zuleiha, femeia plăpândă, reținută și superstițioasă, se transformă într-o luptătoare pentru care nu există provocări de netrecut.

Zuleiha deschide ochii te va ține cu sufletul la gură și nu îți va da nici un indiciu despre finalul povestii. Va trebui să trăiești fiecare moment ca să te bucuri de final.”

Recomadare primită de la Monica Iacob

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *