Între 1 mai – 30 iunie, Compania de Librării București vă pregătește o surpriză!

 

Dragii noștri,

Tocmai a trecut Ziua Internațională a Cărții, pe care fiecare a sărbătorit-o după posibilități și afinități, iar primăvara pregătește sezonul estival de lectură, nu-i așa? Primele ieșiri la soare, în parc, la iarbă verde, chiar și pe balcon sau în grădina proprie, oriunde, primăvara, lectura unei cărți devine o ispită. Ultima lună de primăvară debutează cu o generoasă mini-vacanță iar weekend-urile nu sunt nici ele de ignorat, când e vorba de „ieșit undeva”. Mai rămâne să ne asigurăm că cei mici și cei mai puțin mici au rezerva lor de lectură (și nu ne gândim aici neapărat la lectura obligatorie de la școală!).

Între 1 mai – 30 iunie, Compania de Librării București lansează, pentru al doilea an, Târgul de carte și jucării pentru copii!

11 edituri și un producător de jocuri au răspuns invitației noastre – ei vor oferi în această perioadă reduceri de 20% pentru cărțile și respectiv jocurile lor. În total, peste 1500 de produse vor beneficia de aceste generoase reduceri.

Nu în ultimul rând, cei care pășesc pragul librăriilor din rețeaua CLB pot să participe la o tombolă: Puteți să vă înscrieți in librării, pe baza bonului fiscal din perioada 1 mai – 30 iunie, și aveți șansa să câștigați vouchere de cumpărături în valoare de 100, 200 sau 300 de lei. Data extragerii va fi anunțată pe blog-ul nostru.

Editurile participante la târg sunt dintre cei mai cunoscuți și vechi parteneri ai noștri. Cărțile lor se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani – de la copii preșcolari, cărora le citesc adulții, la primii cititori de cărți ilustrate și terminând cu pasionații de aventuri și romane fantasy, toți vor găsi în rafturile noastre ceva numai bun de citit în această primăvară. 

Editura ALL nu are nevoie de prea multe prezentari. Oferta lor e binecunoscută, să amintim doar de seriile „Câinele fantomă” sau „Pisicile războinice” sau delicioasele cărțulii din seria Pixi, numai bune de băgat în buzunar și citit în orice colțișor.

Editura Girasol este cea care are grijă de cei mai mici dintre pitici, aducând la târg o întreagă lume colorată și veselă formată din cărțulii cartonate și puzzle-uri pentru preșcolari dar și din cărți de colorat, pop-up sau cu abțibilduri, pentru cei mai mărișori.

Litera este și ea o editură care s-a făcut cunoscută datorită cărților pentru copii. Lecturi clasice de vacanță sunt cele din seria „Biblioteca pentru toți copiii” dar și deja celebrele enciclopedii ilustrate la care se mai adaugă încă multe alte zeci de titluri.

Editura RAO a mizat încă de la început pe generația tânără, titlurile lor sunt în toate bibliotecile noastre, iar cele pentru copii acoperă toate grupele de vârstă: cărți de activități pentru preșcolari, cărți jucărie, cărți de aventuri, basme, fantasy-uri sau simpaticele tablițe Logico.

Soră de generație cu RAO, Nemira și cu mai tânăra Nemi sunt prietenii tuturor copiilor. Oferta lor va cuprinde repovestiri ale basmelor românești, povești despre personalități istorice, fantasy-uri de ultimă oră dar și cărți pentru părinți și profesori, fiindcă și aceștia vor intra cu siguranță în librăriile noastre.

Cărțile mari și cu ilustrații spectaculoase de la Editura Corint sunt și ele vedetele târgului nostru. Hit-uri internaționale sunt traduse cu succes, ca să menționăm doar Scooby-Doo sau Lars,Ursulețul Polar .

Copiii care încep deja să învețe limbi străine vor găsi la Editura Niculescu cele mai bune și atractive titluri, iar cei care pornesc în explorări pe pământ sau în spațiu au și ei de unde alege.

Cititul nu-i doar pentru școală! Ne anunță, pe site-ul ei, Editura Curtea Veche, ale cărei titluri sunt cunoscute copiilor, mai ales datorită campaniilor nenumărate de promovare a lecturii pe care editura le derulează în toată țara. Le veți remarca imediat cărțile, datorită calității grafice impecabile și a tematicilor foarte actuale.

Zeci de titluri atrăgătoare propune și Didactica Publishing House: de la cărți pentru 0-2 ani, până la 7 -12 ani, majoritatea bestseller-uri internaționale care se remarcă prin formatul și ilustrațiile deosebite la care, putem adăuga și titlurile cu caracter educativ.

Copiii care citesc deja singuri pot găsi basme, legende și enciclopedii în oferta Editurii Rosetti, la prețuri imbatabile.

Aquila, o editură cu tradiție în titlurile de non-ficțiune se remarcă mai nou cu o ofertă impresionantă de carte pentru copii. Cărți-jucărie, cărți de colorat pentru primele vârste, ajungând până la enciclopedii și dicționare, toate în condiții grafice deosebite.

Producătorul de jocuri Noriel va atrage cu siguranță mulți cumpărători cu produse care se adresează copiilor cu vârstele între 6 – 12 luni, 1 – 2 ani și, firește celor mai mari – pentru aceștia din urmă, oferta de jocuri este impresionant de variată, veniți să le cercetați pe fiecare, în parte, merită!

O mențiune: reducerea la produsele Noriel selectate se aplica pe site pe toata perioda targului, în timp ce în timp ce în magazine este valabilă doar în perioada 15 mai – 15 iunie.

Acum știți totul despre Târgul de carte și jucării pentru copii care se va derula în librăriile CLB si online. Nu mai rămâne decât, în perioada 1 mai – 30 iunie, să ne faceți o vizită! Vă așteptăm!

 

 

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *