Lansare de carte și sesiune de autografe: Stelian Tănase – Nocturnă cu vampir Opus 1

Invitați: criminologul Dan Antonescu și criticul de film Irina Margareta Nistor
Acest eveniment va avea loc în: Salonul Cărții Luceafărul

Scriitor, eseist, istoric, politolog, publicist, scenarist si regizor, Stelian Tănase este Președintele Societății Române de Radio și Televiziune si un cunoscut realizator de televiziune și analist politic român. Unul dintre cele recente și apreciate romane ale sale, Dinastia, s-a aflat în topul vânzărilor CLB pentru anul 2017, categoria Istorie și politică.

Pe 19 aprilie, Stelian Tanase lansează la CLB Nocturnă cu vampir Opus 1, un triller galopant, cu personaje din înalta societate, crime misterioase și un detectiv dubios. Într-un București decăzut, murdar și haotic, se ascunde un asasin necruțător. Cum să te păzești? Cand si de ce atacă? Deși romanul este o pura ficțiune, povestea sună cutemurător de real.

Vino să afli de la Stelian Tănase și invitatii săi care este povestea neștiută a romanului și cât de mult o putem identifica cu lumea reală.

Pentru o bună organizare a întâlnirii, te rugam să confirmi participarea. Locurile sunt limitate.

De asemenea, dacă ai întrebări la care dorești ca autorul să răspundă, nu ezita să ni le trimiți (te anuntam însă ca ne rezervăm dreptul de ignora comentariile licențioase, denigratoare și/sau tendențioase).

Posted Under