Idei de cadouri romantice pentru femeia iubită. Ghid cu recomandări

Idei de cadouri romantice

Un cadou romantic se numără printre cele mai frumoase surprize pe care le poți face femeii iubite. Indiferent dacă este vorba de o ocazie specială sau o aniversare a unui moment deosebit al relației voastre, poți răsfăța această persoană specială din viața ta cu un dar atent ales, care să demonstreze cât de mult o iubești și o apreciezi.

Mai mult, dacă aleasa inimii tale este o romantică incurabilă, îi poți răspunde cu un cadou pe măsură. Nu te gândi doar la cărți poștale sau la prăjiturele decorate cu multe inimioare, căci avem pentru tine idei mult mai inspirate!

Citește în ghidul de mai jos care sunt cele mai potrivite recomandări pentru un cadou romantic pe care să îl oferi soției sau iubitei tale.

1. Cadouri romantice pentru persoana iubită: cărțile preferate

Pentru a-i oferi soției sau iiubitei tale un cadou romantic, nu aștepta mereu o ocazie specială precum Valentine’s Day sau 8 Martie. Poți oferi un dar cu valoare simbolică și în astfel de situații, precum aniversare relației voastre sau de ce nu, chiar o zi obișnuită în care te-ai gândit să o surprinzi în mod plăcut.

Cărțile sunt mereu idei potrivite de cadouri, având în vedere că atmosfera lor te poate transporta în alte epoci și perioade, sau poți afla mai multe despre tine și despre cei din jur. În plus, literatura romantică propune mereu povești și istorisiri frumoase de dragoste, în care protagoniștii au de înfruntat o mulțime de obstacole pentru a depăși provocările vieții și a fi în final împreună. Iată ce cărți citesc romanticii în 2022 și ce apariții editoriale îți propunem pentru persoana iubită în acest sens:

  • Grădina cu iasomie, Jane Coverdale

O frumoasă și romantică poveste de iubire se desfășoară în grădinile cu iasomie ale palatului maharajahului indian, în perioada colonială britanică. Pentru Sara Archer, viitorul este pe care să fie asigurat, dar întâlnirea cu frumosul și puternicul Ravi Sabran schimbă totul. Ea află în curând că nimeni și nimic nu este ceea ce pare să fie, și chiar o conduce, pe o cărare plină de pericole, spre a afla mai multe legate de taina nașterii ei. 

Grădina cu iasomie, Jane Coverdale, Grup editorial Litera

  • Visătorul de visuri, Maria, Regina României

Cartea spune poveste sfâșietor de frumoasă a lui Eric Gundian, pictorul cu plete aurii găzduit la castelul regelui Wanda, dintr-un ținut îndepărtat, care pornește într-o călătorie plină de aventuri presărată cu probe de curaj și credință în căutarea unei făpturi cu ochi luminoși care-i fură liniștea, și fără de care nu poate picta. Iubita ta va putea afla din această cunoscută și probabil cea mai îndrăgită dintre scrierile beletristice ale reginei Maria dacă acest vis are puterea de a se întrupa aievea, sau dacă va rămâne de-a pururi de neatins. 

Visătorul de visuri, Maria, Regina României, Editura Humanitas

  • Jane Eyre, Charlotte Brontë 

Din colecția cărților clasice, acest titlu reprezintă unul din cele mai apreciate și iubite romane de dragoste alte literaturii universale, care a revoluționat în secolul XIX atât scrierea în proză, cât și conturarea personajului feminin sau temele abordate.  Romanul care ”a atins expresia celui mai elevat romantism prin mijlocirea celui mai frust realism”, după cum afirma G.K. Chesterton, se află la o nouă apariție, în traducerea Mirellei Acsente și cu prefața semnată de Cornel Mihai Ionescu. 

Jane Eyre, Charlotte Brontë, Editura Corint Logistic SRL

2. Accesorii fashion pentru iubita ta

Dintre obiectele care pot să-i facă plăcere și să-i aducă bucurie iubitei tale se numără cu siguranță câteva accesorii elegante și în același timp practice. Este momentul perfect să o surprinzi cu cadouri pe care ea le poate folosi des, mai ales dacă știi deja la ce îi rămân ochii când vă plimbați împreună prin magazine. Dacă nu, iată ce propuneri de daruri potrivite avem pentru femeia iubită din viața ta:

  • Geantă de damă pentru iubita ta

O geantă modernă și practică este mereu un dar util, dar și unul prețios și romantic deopotrivă, ideal pentru viitoarele voastre călătorii în doi. Colecția Pepe Jeans conține accesorii fashion de efect, cu o notă casual mereu în tendințe. Acest cadou de damă este perfect pentru zi la fel ca și pentru orice plimbare, fiind confortabil și ușor de purtat cu oricare dintre ținutele la care iubita ta va alege să-l accesorizeze!

Geantă de damă de umăr Pepe Jeans

  • Geantă de mână Klimt Kiss

Cu un format mic și elegant, potrivit atât pentru ținute de zi cât și de seară, acest mic accesoriu trendy poartă cu el una din reprezentările emblematice ale cunoscutului pictor Gustav Klimt, anume Sărutul sau Der Kuss, cea mai faimoasă pictură-icoană realizată de maestru vienez, a cărei ornamentație a fost realizată la vremea respectivă în relief, având aplicații din aur și argint. Perfect pentru a celebra sau a aniversa un moment romantic între voi doi! 

Geanta de mână Klimt Kiss

  • Husă pentru cărți

Un cadou la fel de practic și elegant, o husă pentru cărți este o idee la fel de nimerită pentru a surprinde în mod plăcut pe cea care o primește. Dacă iubita ta este pasionată de noile tehnologii o va putea folosi pentru a purta oricând ultimul model de minitabletă sau Kindle, iar dacă este o romantică prin definiție, cu siguranță aici își va găsi loc un roman pe care îl va purta cu ea peste tot, astfel încât să se relaxeze câteva minute citind într-o călătorie sau drumul spre servici! O carte, o poveste, o amintire…

Husă pentru carte Lampadaria Design – Gardenia

3. Cadouri decorative pentru acasă

Printre cadourile ideale pe care le poți oferi soției sau iubitei tale se află și câteva obiecte decorative pentru casă. Piesele din sticlă, ceramică sau porțelan vor înfrumuseța orice cămin și vor face deliciul celor care locuiesc sau vizitează acest spațiu. Prin alegerea unor modele noi, moderne și de actualitate veți imprima locuinței o atmosferă caldă și prietenoasă.

  • Bombonieră din Crystalite de Bohemia 

O piesă elegantă și romantică deopotrivă, o bombonieră realizată din cristal de Bohemia reprezintă un simbol al rafinamentului și bunului gust atemporal. Noile modele realizate în Cehia au forme și design îndrăzneț, fiind perfecte pentru dulciuri, bomboane sau zahăr, și implicit pentru cadouri fără vârstă. 

Bombonieră din Crystalite de Bohemia

  • Set de cești Van Gogh

Tot pentru a celebra iubirea dintre voi, oferă-i persoanei dragi un cadou romantic sub forma unui set de două cești pentru cafea sau ceai. Setul argintiu Van Gogh – Almond Tree este frumos ambalat într-o cutie elegantă, gata de a fi dăruit iubitei tale într-un moment special, și pregătit pentru a savura împreună, în doi, arome delicioase de ceai sau cafea. 

Set de două cești Van Gogh Almond Tree

Cadoul romantic perfect pentru iubita ta există! El trebuie ales cu mare atenție dintre zecile de oferte, în funcție de preferințele și interesele sale. Asigură-te că faci o alegere cât mai personală și atentă, astfel încât surpriza să fie una de neuitat și să-i aducă multă bucurie.  

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *