Cele mai frumoase cadouri pentru Ziua Femeii

Ziua Femeii, pe care o sărbătorim în fiecare an pe 8 martie, este o ocazie excelentă prin care putem arăta tuturor reprezentantelor sexului frumos cât de mult le prețuim. Mame, surori, verișoare, iubite, soții sau doamne profesor, toate merită un gest care să le reamintească faptul că joacă un rol important în viețile noastre. 

Iar dacă florile reprezintă calea sigură către zâmbetul unei femei, când vine vorba de un cadou potrivit pentru o astfel de ocazie, lucrurile se pot complica. Cu o mulțime de opțiuni la dispoziție, găsirea unui dar adecvat se poate transforma într-o misiune imposibilă. Pentru a simplifica situația, ne-am gândit să îți prezentăm o listă cu cele mai frumoase cadouri pentru Ziua Femeii, pe care le poți comanda în câteva secunde de la clb.ro.

Un deodorant de cameră

Parfumurile ambientale sunt la mare căutare în rândul femeilor. Până la urmă, cine nu ar vrea să se bucure de o mireasmă deosebită în camera de zi? Cu un parfum discret, dar rezistent, deodorantul de cameră cu flori de liliac și violete este perfect pentru femeile delicate, care iubesc natura și primăvara. Cea căreia vei alege să i-l dăruiești își va încânta simțurile un timp îndelungat, parfumul de cameră fiind unul cu degajare treptată, prin intermediul bețișoarelor din lemn cu care vine însoțit.

O lumanare parfumata

La fel de potrivită ar fi și o lumanare parfumata sau o candela parfumata, care să „îndulcească” atmosfera ori de câte ori este aprinsă. Sunt lumanari din ceara naturala, biodegradabile, ambalate in cutii frumoase, potrivite pentru orice femeie.

O trusă de manichiură

Femeile iubesc momentele de răsfăț de care se pot bucura la salonul de manichiură. Când nu reușesc să își facă o programare, mută această activitate acasă. Gorjuss Trusa de manichiura este perfectă fie pentru ocazii de acest tip, fie pentru situațiile în care sunt plecate în vacanță. Ideală pentru călătorii, trusa conține instrumentar din inox, alcătuit dintr-o unghieră, o forfecuță, o pensetă și o pilă.

O oglindă pentru poșetă

Oglindă, oglinjoară, ce bine-ai sta într-o geantă de domnișoară! Un accesoriu mai mult decât potrivit pentru a fi oferit de 8 martie celor care pun preț pe aspectul fizic, oglinda dublă pentru poșetă este o idee de cadou foarte accesibil, dar extrem de folositor oricărei femei. 

O geantă

Și dacă tot am amintit mai sus de poșetă, nu aveam cum să ocolim și această idee de cadou ca fiind mai mult decât potrivită pentru Ziua Femeii. Poți „răsfoi” oferta noastră generoasă de genți potrivite pentru orice vârstă pentru a alege articolul preferat. De exemplu, te poți orienta către un rucsac de damă Rosalia simplu, minimalist, potrivit pentru persoanele mai conservatoare. Poți opta și pentru o geantă colorată, perfectă pentru femeile îndrăznețe sau visătoare. Ori, de ce nu, poți comanda o borsetă, ideală pentru cele care preferă să aibă la îndemână doar articole esențiale. 

O carte

Niciodată nu vei da greș atunci când vei dărui o carte. Dacă vrei, totuși, să impresionezi cu gestul tău, îți sugerăm să apelezi la cărțile de dezvoltare personală, care o vor ajuta pe cea căreia va primi cadoul să se redescopere și să îi înțeleagă mai bine pe cei din jur. Dacă nu știi asupra cărui titlu să te oprești, poți consulta ghidul nostru cu 8 cărți de dezvoltare personală pe care oricine ar trebui să le treacă în lectura obligatorie, pentru o viață echilibrată.

Ceai, cafea sau ciocolată

Nicio femeie nu ar refuza un moment de respiro, alături de o cană de ceai proaspăt de fructe sau una de cafea aromată cu un strop de amaretto, care să o energizeze. Lângă acestea merg de minune o bucățică de ciocolată sau biscuiții ei preferați, pe care îi poate savura în pauza de prânz sau dimineața, pentru o zi cu adevărat reușită, în care își va aminti cu drag de tine. Fiecare dintre noi avem o cana preferata din care cafeaua sau ceaiul are alt gust!

Nu uita să alegi și o pungă de cadouri sau o hârtie de ambalaj cochetă, care să completeze cadoul pe care l-ai ales pentru mama, iubita sau sora ta. Anumite produse de pe siteul nostru îți vor asigura transportul gratuit al coletului, așa că grăbește-te să le pui în coș cât încă acestea se mai află pe stoc!

Was this article helpful?
YesNo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *