Christopher Hilton pune cap la cap &537;i aduce la zi patru dintre titlurile sale anterioare dedicate legendarului pilotEl relateaz&259; întreaga poveste a lui Senna de la copil&259;ria îmbel&537;ugat&259; din Brazilia pân&259; la accidentul fatal din 1994Este o istorie cuprinz&259;toare în ritm alert a unei vie&355;i extraordinare care se adreseaz&259; atât publicului larg cât &351;i fanilor lui

Ayrton Senna

de Christopher Hilton

Cod produs: 0000178871

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-302-6

Numar de pagini: 600

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Christopher Hilton pune cap la cap și aduce la zi patru dintre titlurile sale anterioare dedicate legendarului pilot.

El relatează întreaga poveste a lui Senna, de la copilăria îmbelșugată din Brazilia, până la accidentul fatal din 1994.

Este o istorie cuprinzătoare, în ritm alert, a unei vieţi extraordinare, care se adresează atât publicului larg, cât şi fanilor lui Senna.

„«A trecut parcă un an de ieri după-amiază, o după-amiază care a început fierbinte, caniculară și însorită și s-a încheiat într-o tristeţe adâncă. A trecut un an de la ziua de 1 mai 1994, care a început în forţă și s-a comprimat în 1,8 secunde, un moment care s-a extins dincolo de timp.» Am scris aceste cuvinte în introducerea unei cărţi care a marcat prima comemorare de la Imola și în care am încercat să redau ce au simţit oamenii atunci: «Nu e posibil! Sau este?» Scurgerea unei asemenea perioade este greu de reprezentat pentru că, oricât de apropiat te-ai simţi de Senna, de cariera sa sau de accidentul care a durat 1,8 secunde, totul pare să fie mult mai îndepărtat. Această carte reprezintă un gest care să împiedice asta.”

„Ceea ce l-a diferenţiat pe Senna de ceilalţi piloţi a fost că, și la niște viteze uriașe, era capabil să facă lucruri care rămân extraordinare şi acum. Într-un fel, totul i se revela cu încetinitorul, atât de încet, încât prin capacităţile sale mentale putea juca rolul unui aparat care înregistrează datele, putând să-și amintească maniera în care se comportase mașina. Era un dar, iar când oameni cu experienţă în lumea motorsportului erau confruntaţi cu asta pentru prima oară, nu le venea să creadă.”


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-302-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 600
Tip coperta Necartonat
Autor

Christopher Hilton

Scroll