Dupa ce timp de sase decenii piesa Aici se repara ieftin roata norocului a ramas ingropata in paginile unor periodice editia de fata poate fi considerata ca o „descoperire” sau macar o „redescoperire” Iar asupra importantei ei – de vreme ce cuprinde o piesa semnata CAMIL PETRESCU – nu trebuie deloc sa insistamDe asemenea problemele pe care acest text le ridica in marele proces al literaturii

Aici se repara ieftin roata norocului

de Camil Petrescu

Cod produs: 0000180764

Editura: Actaeon Books

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94705-9-6

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dupa ce, timp de sase decenii, piesa Aici se repara ieftin roata norocului a ramas ingropata in paginile unor periodice, editia de fata poate fi considerata ca o „descoperire” sau, macar, o „redescoperire”. Iar asupra importantei ei – de vreme ce cuprinde o piesa semnata: CAMIL PETRESCU – nu trebuie deloc sa insistam.

De asemenea, problemele pe care acest text le ridica in marele proces al literaturii „obsedantului deceniu” – proces niciodata pus pe rol – sunt iarasi de prima insemnatate. 
Cum speram ca, totusi, candva, intr-un viitor oricat de indepartat, literatura romana isi va face acest, absolut necesar, proces de constiinta, documentul de fata – exceptional, pentru ca e semnat de un om exceptional – va trece in centrul discutiilor. Pana atunci, Editura ACTAEON BOOKS il pune la dispozitia antemergatorilor – „a celor foarte putini”, dupa cum s-a exprimat Stendhal. 

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-94705-9-6
Numar de pagini 160
Tip coperta Necartonat
Autor

Camil Petrescu

Numar pagini 160
Scroll