Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor
de Volker Waltmann, Christine Schneider
Cod produs: 0000209840
Editura: M.A.S.T. SRL
Data aparitie: 2020
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-649-132-7
Numar de pagini: 192
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Daca va place branza deosebita, de calitate, aceasta carte este sigur pentru voi. Este o invitatie seducatoare in lumea afinarii, arta prelucrarii si rafinarii branzeturilor.
Autorii, cu experinta de peste 40 de ani, va ofera 1001 de raspunsuri pe tema branzeturilor si va impartasesc retetele preferate.
Veti afla cum se prelucreaza corect branza acasa si veti invata tehnici de afinare pentru numeroase tipuri de branza. Si voi va simtiti inspirati?
Data aparitie | 2020 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-649-132-7 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 192 |
Autor | Volker Waltmann, Christine Schneider |
Numar pagini | 192 |