Preparate vegetariene si conserve din ciuperci
de Ioana Tudor
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.
Cod produs: 0000075654
Editura: Universitara (Zamolxe)
Data aparitie: 2013
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-591-643-2
Numar de pagini: 158
Disponibilitate: In stoc
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
1. Alimentatia si sanatatea / 9
Tipuri de nutritie / 9
Despre consumul de carne / 11
Avantajele consumului de alimente vegetale / 12
Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale / 13
Sfaturi utile privind prepararea alimentelor / 14
Ciupercile in alimentatie / 15
2. Retete culinare cu ciuperci / 21
Aperitive - gustari / 21
Salate / 40
Supe, supe-creme, borsuri, ciorbe / 48
Sosuri / 61
Mancaruri / 64
3. Conserve din ciuperci / 133
4. Atentie la ciupercile toxice si otravitoare / 145
Bibliografie / 151
Index / 153
Data aparitie | 2013 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-591-643-2 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 158 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Ioana Tudor |
Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.