Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj depozitare si comercializare transforma cartea intr-una

Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung

de Gerd Wolfgang Sievers

20 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cod produs: 0000119763

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2015

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-649-059-7

Numar de pagini: 192

Disponibilitate: In stoc

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung. Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.
Data aparitie 2015
Editie Editia I
ISBN 978-606-649-059-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Necartonat
Autor

Gerd Wolfgang Sievers

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll