Conservarea carnii. Metode de preparare a carnii pentru pastrarea pe termen lung
de Gerd Wolfgang Sievers
20 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.
Cod produs: 0000119763
Editura: M.A.S.T. SRL
Data aparitie: 2015
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-649-059-7
Numar de pagini: 192
Disponibilitate: In stoc
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Metode de preparare a carnii pentru pastrare pe termen lung. Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.
Data aparitie | 2015 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-649-059-7 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 192 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Gerd Wolfgang Sievers |
Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.