Care sunt cei mai importanti savanti din toate timpurile De la Arhimede la Newton si Einstein cartea de fata ofera raspunsuri fascinanteArticolele urmaresc atat descoperirile stiintifice cat si detalii biografice ale fiecarui om de stiinta in contextul lor social si istoric ajungand la obtinerea unei imagini complete despre acesta Apeland la renumiti savanti si istorici ai stiintei autorul John Simmson a selectat acele personalitati ale caror realizari au influentat hotarator si

100 cei mai mari savanti ai lumii

de John Simmons

Cod produs: 0000233116

Editura: Orizonturi

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-736-490-6

Numar de pagini: 429

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Care sunt cei mai importanti savanti din toate timpurile? De la Arhimede la Newton si Einstein, cartea de fata ofera raspunsuri fascinante.
Articolele urmaresc atat descoperirile stiintifice, cat si detalii biografice ale fiecarui om de stiinta, in contextul lor social si istoric, ajungand la obtinerea unei imagini complete despre acesta. Apeland la renumiti savanti si istorici ai stiintei, autorul John Simmson a selectat acele personalitati ale caror realizari au influentat hotarator si incontestabil evolutia ulterioara a stiintei si gandirii umane.
Poporul roman, prin reprezentantii sai de seama, validati la nivel international, si-a adus o importanta contributie la constituirea patrimoniului stiintific al lumii.
Lucrarea ofera posibilitatea unei lecturi unice si o multitudine de date din toate domeniile. Documentata si stimulatoare, va starni, fara indoiala, discutii si controverse.
O carte fascinanta, un panteon al geniilor care si-au pus pecetea asupra progresului stiintei si al societatii omenesti.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-973-736-490-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 429
Tip coperta Necartonat
Autor

John Simmons

Numar pagini 429
Scroll