Locomotiva Paint Splat Thomas Trenulet din MetalThomas la fel ca prietenii s&259;i cei mai buni tr&259;ie&351;te &351;i lucreaz&259; pe insula Sodor unde întotdeauna este de lucru Dar s&259; nu crezi c&259; ele nu fac altceva decât sa lucreze Ele se distreaz&259; foarte mult împreun&259; cu prietenii &351;i între timp înva&355;&259; despre via&355;a trenurilor Locomotiva Thomas metalica este

Thomas Locomotiva Push Along Cu Pete Colorate MTGCK93_GHK64

Cod produs: 0000225830

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Locomotiva Paint Splat Thomas Trenulet din Metal

Thomas, la fel ca prietenii săi cei mai buni, trăieşte şi lucrează pe insula Sodor, unde întotdeauna este de lucru. Dar să nu crezi că ele nu fac altceva decât sa lucreze. Ele se distrează foarte mult împreună cu prietenii şi între timp învaţă despre viaţa trenurilor. 

Locomotiva Thomas metalica este rezistenta si usor de transportat. Fiecare personaj este un motor turnat sub presiune, foarte durabil. 

Sistemul de carlige permite conectarea in orice sens cu o alta Locomotiva sau Vagon Thomas&Friends Push Along de la Fisher Price.

Vehiculele ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii fine, culoarea ajuta la identificare și numerele la aptitudinile deprinse prin joaca.

Lungime: 8 cm.


Scroll