Toac&259; bine jum&259;tate oca de jum&259;ri reci &351;i le

Retete istorice din bucataria satului

de Norica Barzotescu

Cod produs: 0000190244

Editura: Camara Satencei

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94793-1-5

Numar de pagini: 80

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Toacă bine jumătate oca de jumări reci şi le frământă cu jumătate oca făină, puind în aluat 2 gălbenuşuri de ou, 3 linguri de smântână, 2 linguri de vin şi vreo 30 gr. de drojdii bătute în lapte călduţ.

După ce vei fi frământat bine aluatul, îl întinzi pe cât se poate de subţire, apoi îl împături din nou, îl mai frămânţi şi iar îl întinzi. Astfel de 3 ori.
 
Intinzându-l de a patra oară, ca să fie o pătura de 1/2 deget de groasă scoţi din el cu un pahar, ca la crafne, turtişoarele, le pui pe tavă, le mai laşi să stea ca să mai dospească şi după  ce sunt dospite le carezi cu ascuţişul cuţitului, le  ungi cu ou şi le pui să se coacă. Tot astfel se pot  găti şi fără drojdii...

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94793-1-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 80
Tip coperta Necartonat
Autor

Norica Barzotescu

Numar pagini 80
Scroll