Soricel sau hamster - jucarie din plus 12 cm poate fi o jucarie educationala pentru cei mici Cu un aspect nostim si dragalas aceasta jucarie din plus va umple de bucurie ochii celor mici in timp ce se distreaza cu povestile create Cei mici isi pot dezvolta imaginatia cu ajutorul jucariilor din plus Foarte frumos reprodusi acesti soricei si hamsteri din plus sunt foarte tovarasii ideali de joaca ai copiilor tai Cu codita urechile nasul si varful

Jucarie din Plus Hamster 12 cm GT55238-3

Cod produs: 0000217218

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Soricel sau hamster - jucarie din plus 12 cm poate fi o jucarie educationala pentru cei mici. Cu un aspect nostim si dragalas, aceasta jucarie din plus va umple de bucurie ochii celor mici in timp ce se distreaza cu povestile create. Cei mici isi pot dezvolta imaginatia cu ajutorul jucariilor din plus. 

Foarte frumos reprodusi, acesti soricei si hamsteri din plus sunt foarte tovarasii ideali de joaca ai copiilor tai. Cu codita, urechile, nasul si varful labutelor roz, acesti soricei si hamsteri par foarte reali, fiind realizati din cea mai buna calitate, din plus deosebit, blanita foarte placuta la atingere, catifelata.

Dimensiune: 12 cm 


Colectie Gipsy
Scroll