Joseph Hadad. Omul
de Andra Ilias
Cod produs: 0000196181
Editura: Curtea Veche Publishing
Data aparitie: 2019
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-44-0345-2
Numar de pagini: 172
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
În culmea gloriei, a plecat la București, în 1996, unde viața l-a pus la încercare, dar i-a oferit și recompense.
De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, om de televiziune, proprietar de restaurante și consultant internațional de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul îl știe de la televizor, iar pasionații de mâncare, din restaurante, se află un om sensibil, meticulos, hotărât, un bun dascăl, un fiu, tată, prieten.
Andra Iliaș este jurnalist de peste 20 de ani. A lucrat pentru diverse reviste, iar în ultimii ani s-a dedicat pasiunii culinare prin abordarea domeniului horeca dintr-o perspectivă documentată, scriind pentru publicații și site-uri de specialitate și oferind consultanță pentru restaurante. A absolvit un curs profesional de bucătari pentru a fi sigură că vorbește același limbaj și a studiat domeniul atât din punctul de vedere al combinațiilor alimentare, cât și al istoriei sau al bucătăriilor etnice pe care le explorează în călătoriile sale în întreaga lume. Informații despre activitatea ei se găsesc pe blogul www.andra-ilias.ro
De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, om de televiziune, proprietar de restaurante și consultant internațional de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul îl știe de la televizor, iar pasionații de mâncare, din restaurante, se află un om sensibil, meticulos, hotărât, un bun dascăl, un fiu, tată, prieten.
Andra Iliaș este jurnalist de peste 20 de ani. A lucrat pentru diverse reviste, iar în ultimii ani s-a dedicat pasiunii culinare prin abordarea domeniului horeca dintr-o perspectivă documentată, scriind pentru publicații și site-uri de specialitate și oferind consultanță pentru restaurante. A absolvit un curs profesional de bucătari pentru a fi sigură că vorbește același limbaj și a studiat domeniul atât din punctul de vedere al combinațiilor alimentare, cât și al istoriei sau al bucătăriilor etnice pe care le explorează în călătoriile sale în întreaga lume. Informații despre activitatea ei se găsesc pe blogul www.andra-ilias.ro
Data aparitie | 2019 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-44-0345-2 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 172 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Andra Ilias |
Numar pagini | 172 |