Spre deosebire de alte sisteme Sistemul Pentru Cercetarea Adev&259;rului expune progresiv cercet&259;torul energiilor sacre numai dup&259; ce el a realizat cur&259;&355;irea personalit&259;&355;ii evitând interferen&355;a agresiv&259; cu centrii s&259;i energetici care poate duce la v&259;t&259;marea sistemului s&259;u nervos        Spre deosebire de alte sisteme

Invataturi ezoterice

de Stylianos Atteshlis

Cod produs: 0000199947

Editura: Cleopart

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-92951-0-6

Numar de pagini: 146

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Spre deosebire de alte sisteme, Sistemul Pentru Cercetarea Adevărului expune progresiv cercetătorul energiilor sacre, numai după ce el a realizat curăţirea personalităţii, evitând interferenţa agresivă cu centrii săi energetici, care poate duce la vătămarea sistemului său nervos.

        Spre deosebire de alte sisteme, Sistemul Pentru Cercetare Adevărului expune progresiv cercetătorul energiilor sacre, numai după ce el a realizat curăţirea personalităţii, evitând interferenţa agresivă cu centrii săi energetici, care poate duce la vătămarea sistemului său nervos.

        Fiecare dintre noi vine în această lume cu o anumită constituţie psiho-mentală, care îl face să se aplece spre anumite practici spirituale şi îi interzic altele.

        Trebuie să ne reamintim constant că nu este întâmplator unde ne-am născut, având de învăţat anumite lecţii ale vieţii.

        De aceea, apropiindu-ne de acest sistem de meditaţie creştin, vom putea mai uşor să integrăm tehnicile de meditaţie, specifice sistemului, în viaţa noastră zilnică, ducând la o îmbunătăţire substanţială a vieţii noastre spirituale, ancorându-ne mai bine în iubire şi credinţă.

        O caracteristică principală a sistemului este modul în care pamântescul şi Divinul sunt tratate, astfel încât să nu se creeze o diviziune între ele.

        Nu este sănătos şi nici respectuos să anihilăm lumea materială, creând o prăpastie între starea meditativă şi starea normală de trezire.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-92951-0-6
Loc aparitie Bragadiru
Numar de pagini 146
Tip coperta Necartonat
Autor

Stylianos Atteshlis

Numar pagini 146
Scroll