Geanta umar cu capacitate 6 litri material poliester care este flexibil si usor imprimeu floral bareta gentii este reglabila pentru un confort sporit lungimea baretei este de aproximativ 80 cm dimensiune 38x28x6 cm 1 compartiment 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi maner superior & ergonomic inchidere cu fermoar geanta are ca accesoriu pompon geanta poate fi transportata in mana de maner sau pe umar cu ajutorul baretei geanta este recomandat
- 15%

Geanta de umar fete Pepe Jeans Leslie 38x28x6 cm 64253.21

Cod produs: 0000239841

Colectie: Pepe Jeans London

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta umar cu capacitate 6 litri, material poliester care este flexibil si usor, imprimeu floral, bareta gentii este reglabila pentru un confort sporit, lungimea baretei este de aproximativ 80 cm, dimensiune 38x28x6 cm, 1 compartiment, 1 buzunar frontal pentru acces usor la accesorii si gadgeturi, maner superior & ergonomic, inchidere cu fermoar, geanta are ca accesoriu: pompon, geanta poate fi transportat(a): in mana de maner sau pe umar cu ajutorul baretei, geanta este recomandat pentru scoala generala, liceu, fermoarul gentii are 2 cheite prevazute cu gauri pentru lacat sau diferite accesorii, stil casual si de zi cu zi.

Ia cu tine bucuria florilor, cu ajutorul articolelor din colectia Pepe Jeans Leslie. Decorul acestor articole transmit bucurie! Profitati la maxim de confortul acestor articole, prevazute cu benzi elastice si buzunare. Articolele sunt perfecte pentru orice calatorie!
 
Geanta umar / Geanta scoala cu licenta Pepe Jeans London, colectia Pepe Jeans Leslie, recomandata pentru fete si adolescenti.


Colectie Pepe Jeans London
Scroll