Figurina Papo Veverita Figurina Papo Veverita reda fidel caracteristicile animalului viu si este pictata manual Aceasta figurina Vaverita este atat de draguta ca imediat vrei sa o aiFigurina Veverita este o jucarie educationala care introduce in atentia copiilor infatisarea acestui rozator simpatic si jucausFigurina Papo Veverita isi croieste singura drum catre

Figurina Papo Veverita P50255

Cod produs: 0000204795

Brand: Papo

Colectie: Papo

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Papo Veverita

 

Figurina Papo Veverita, reda fidel caracteristicile animalului viu si este pictata manual. Aceasta figurina Vaverita este atat de draguta ca imediat vrei sa o ai.
Figurina Veverita este o jucarie educationala, care introduce in atentia copiilor infatisarea acestui rozator simpatic si jucaus.

  • Figurina Papo Veverita isi croieste singura drum catre inima uni copil, facandu-l fericit!
  • Veveritele contribuie la cresterea suprafetelor impadurite! Cum? Datorita faptului ca uita unde ascund nucile si alunele, ulterior din aceastea apar noi copaci…Ele totusi reusesc sa găsească 80% din fructele îngropate. Principala hrană a veveriței constă în: alune, nuci, semințe, sâmburi și fructe de pădure. Trăiește aproximativ 6 ani. Veveritele s-au adaptata destul de bine la mediul rural, acceptand fara mari fandoseli o bucatica dintr-o gogoasa!
  • Figurina Papo Veverita este fabricata din PVC.
  • Dimensiuni: 4.5 x 5.5 x 3 cm
  • Greutate: 16 g
  • Varsta recomandata: 3+ ani

Colectie Papo
Scroll