Figurina Papo Dinozaur Styracosaurus verdeStyracosaurus este un dinozaur erbivor ceratopsian care a trait in Cretacic cu aproximativ 75 de milioane de ani in urma Avea patru-sase coarne care cresteau din orificiul de protectie a gatului coarne mai mici pe obraji si un corn nazal de pana la 60 cm lungime si 15 cm latimeStyracosaurus a fost un dinozaur mare atingand o lungime de 55 metri inaltime de aproximativ 18 metri si cantarea aproape 3 toneFigurina

Figurina Papo - Styracosaurus verde P55090

Cod produs: 0000232424

Brand: Papo

Colectie: Papo

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Figurina Papo Dinozaur Styracosaurus verde


Styracosaurus este un dinozaur erbivor ceratopsian care a trait in Cretacic, cu aproximativ 75 de milioane de ani in urma. Avea patru-sase coarne care cresteau din orificiul de protectie a gatului, coarne mai mici pe obraji si un corn nazal, de pana la 60 cm lungime si 15 cm latime.
Styracosaurus a fost un dinozaur mare, atingand o lungime de 5,5 metri, inaltime de aproximativ 1,8 metri si cantarea aproape 3 tone.

Figurina Papo Dinozaur Styracosaurus verde este o jucarie colectionabila, fabricata din cel mai andurant plastic, cu detalii extraordinar de fine.
Jucaria Papo Dinozaur Styracosaurus verde este un cadou interesant, cu nota educationala, perfecta pentru copiii si adultii care sunt pasionati de dinozauri.
Materialele din care sunt fabricate aceste figurine nu contin substante toxice.
Dimensiuni: 14 x 7.5 x 8.5 cm
Greutate: 130 g


Colectie Papo
Scroll