Cerb si pretenii sai statueta decoratiune Craciun 25 cmO decoratiune speciala pentru un interior deosebit care confera o atmosfera unica Pentru dormitor sau living decoratiunea statueta Cerb si prietenii sai atrage discret privirea prin magia simbolului CraciunuluiSimbolul Craciunului le atrage si pe animalele padurii care impodobite festiv participa la sarbatoarea Craciunului alaturi de cei care le hranesc cu dragoste si in timpul friguroasei ierni Si acolo vine
 

Caprioara si pretenii decoratiune Craciun 25 cm W10029902

Cod produs: 0000246237

Brand: Wurm

Colectie: Wurm

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cerb si pretenii sai statueta decoratiune Craciun 25 cm

O decoratiune speciala, pentru un interior deosebit, care confera o atmosfera unica. Pentru dormitor sau living, decoratiunea statueta Cerb si prietenii sai atrage discret privirea prin magia simbolului Craciunului.

Simbolul Craciunului le atrage si pe animalele padurii care, impodobite festiv, participa la sarbatoarea Craciunului alaturi de cei care le hranesc cu dragoste si in timpul friguroasei ierni. Si acolo vine Mos Craciun, nu? Cine a spus ca Mos Craciun nu lasa sa coboare cadouri din sania sa si animalelor ce cutreiera padurea? Dovada ca este asa sunt hainutele celor din statueta, primite cadou Craciunul trecut!

Alegeti sa cumparati pentru voi sau in dar pentru o persoana draga pe care o pretuiti si careia ii doriti un Craciun cu adevarat fericit.

  • Decoratiune de interior
  • Dimensiune: 13x17x8 cm
  • Greutate: 350 g
  • Material: rasina decorata cu glitter

Colectie Wurm
Scroll