Caiet cu coperta din carton laminat extra rigid galben fluorescent mat neon si design decolorat TIE DYE120 FOI dictano cu antet pentru titluri &537;i 4 dungi de culoare pentru a v&259; putea clasifica notele Imprimarea offset de înalt&259; calitate ofer&259; o mai mare subtilitate &537;i

Caiet A4 dictando, 120 file, hartie 90g, Miquelrius Tie dye yellow neon

Cod produs: 0000254534

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
  • Caiet cu coperta din carton laminat extra rigid, galben fluorescent mat neon si design decolorat (TIE DYE).
  • 120 FOI dictano, cu antet pentru titluri și 4 dungi de culoare pentru a vă putea clasifica notele. Imprimarea offset de înaltă calitate oferă o mai mare subtilitate și curățenie scrisului, facilitând citirea și studiul.
  • Dimensiune mare A4 21 x 29,7 cm. SPIRAL COIL-LOCK previne blocajele și permite deschiderea plată a notebook-ului, spirala nu va mai fi niciodată o problemă. Cu 4 gauri pentru arhivare.
  • Cerneala nu trece prin greutatea mare a hârtiei. Cei 90 g garantează că poți scrie fără senzația enervantă de a răsturna foaia și de a-ți găsi toate notițele din spate.
  • FĂCUT CU HÂRTIE DURABILĂ. Este certificat FSC MIX CREDIT, asigurându-se că hârtia provine din păduri durabile din punct de vedere ecologic. Fabricat in Spania.

Scroll