Design la moda - Agenda Casa de Papel proiectata cu un sistem de legare cu sarma cu detalii incredibile care te vor scoate in evidenta Incepe-ti anul scolar sau universitar cu stil Bazat pe faimoasa serie Casa de Papel cu ilustratii ale celebrei bandeSpatiu suficient – O agenda A5 versatila care include 180 de pagini ideal ca blocnotes caiet de exercitii caiet de schite agenda de adrese sau bloc de note O poti folosi si ca jurnal academic Include de asemenea un

Agenda Casa de Papel, A5, negru, 90 de file, spirala exterioara, cu elastic si buzunar interior CTFBA50018

Cod produs: 0000249884

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Design la moda - Agenda Casa de Papel, proiectata cu un sistem de legare cu sarma, cu detalii incredibile care te vor scoate in evidenta! Incepe-ti anul scolar sau universitar cu stil! Bazat pe faimoasa serie Casa de Papel cu ilustratii ale celebrei bande.
Spatiu suficient – O agenda A5 versatila care include 180 de pagini, ideal ca blocnotes, caiet de exercitii, caiet de schite, agenda de adrese sau bloc de note. O poti folosi si ca jurnal academic. Include, de asemenea, un buzunar in spate pentru a pastra in siguranta cateva note suplimentare, bilete de tren sau chitante!
Dimensiune A5 – Aceasta agenda fantastica are dimensiunile ideale ale unui A5 (14,8 x 21 cm), ceea ce face usor sa-l iei cu tine oriunde ai nevoie. Ideal pentru scoala, universitate sau birou. Poarta-l cu tine in rucsac ca fiind unul dintre elementele esentiale ale universitatii.
Agenda cu spirala exterioara - Fii creativ si pasionat deoarece aceasta agenda va ofera libertate deplina de a va programa si structura saptamanile, deoarece nu are o structura predefinita. Folositi-l ca si calendar pentru a organiza evenimente, a scrie idei, a lua notite si a va elibera imaginatia. Stabileste-ti obiectivele si realizeaza tot ceea ce iti doresti cu o mentalitate pozitiva datorita metodei Bullet Journal a lui Ryder Carrol!
Licenta oficiala 100% - Este un produs fabricat sub licenta Casa de Papel.
Are 90 de file cu hartie de 100g/m2 in format A5, avand o dimensiune de 210mm x 148 mm.


Scroll